MAGYAROSZÁGI MATEK:

 

BUKOTT DIÁK LETT AZ ORSZÁG?

 

 

Kimondhatjuk bátran, hogy megbuktunk matematikából, de a kormány által bevezetett „erkölcstanból” is!

 

Miért?

 

Hát, azért, mert a minap olvastuk, hogy hazánkban javul a helyzet, mert csak 15 ezer hajléktalan van? Hát, persze, hogy csak annyi, amennyit a kormány szeretne hallani!

 

A Magyar Szociális Fórum (MSZF) emberjogvédő szervezet minden évben közzéteszi az adatokat, hogy hányan szenvednek fagyhalált. Eddig még kegyes volt hozzánk az enyhe téli időjárás, így november közepéig alacsony számokról tudósítottak:

 

http://mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1100:2016-11-14-16-18-05

 

 

Most viszont bejött a zord téli hideg. Az éjszakai fagyok miatt az aluljárókba keresnek menedéket a vacogó hajléktalanok, akik a kormány számára nem kívánatos alakok? Rendészeti feladat eltessékelni a közterek padjaira leülni merészelő hajléktalanokat is? Hát, nincs a döntéshozókban semmi emberség? Micsoda keresztényi hitvallás az, ahol közömbösen végignézzük, hogy fagynak halálra az emberek?

 

Elcsigázottan, félig megfagyva hová menekülhetnének szerencsétlenek, ha kevés az éjjeli menedékhely is? Elszámoltuk magunkat, mert sokkal többen élnek az utcán és az erdőkben meghúzódva, a menedéket keresők, mint ahányukról az állítólagos statisztikák szólnak.

 

A hajléktalanok (ember)számbavétele kapcsán, megbukott az ország nemcsak matematikából, de emberségből is!

 

 

http://index.hu/gazdasag/2016/12/04/hajlektalanok_budapesten_videken_aluljaro_lakhatas/