EMBERTELEN EZ A VILÁG: „ÚGY HÍVJÁK, HOGY MAGYARORSZÁG”

 

Valahol Európában van egy ország Magyarország, ahonnan menekülnek az emberek. Ha már menekülni sem bírnak, mert öregek, vagy betegek, akkor feleslegesek?

 

Van egy ország, Magyarország:

 

- Ahol nem ismerik a párbeszédet, hogy kérdezz csak bártan, én majd őszintén felelek?

 

- Ahol hiába kérdezel, nincs rá felelet?

 

- Ahol elhitetik veled, hogy „Magyarország egyre jobban teljesít”?

 

 - Ahol „mindenki annyit ér, amije van”?

 

- Ahol „senkit nem hagynak az út szélén”, inkább az árokba lökik?

 

- Ahol a hajléktalanokat kiküldik a pusztába?

 

- Ahol a tanulásnak nincsen becsülete?

 

- Ahol a közmunkások birodalmát építik?

 

- Ahol sikernek nevezik, ha a félholtakat is dolgoztatják?

 

- Ahol munkaalapú társadalmat építenek?

 

- Ahol nincs a munkának becsülete?

 

- Ahol nincs az emberi életnek tisztelete?

 

- Ahol nem érnek semmit az emberi jogaid?

 

- Ahol pénzért vehetsz tehetséget, vagy éppen egészséget?

 

- Ahol addig kellesz csak, míg dolgozol?

 

- Ahol az egészségügy romokban hever, öngyógyító lehetsz, ha beteg leszel?

 

- Ahol, ha megrokkansz öngondoskodó leszel, vagy belehalsz a nélkülözésbe?

 

- Ahol a befizetett járulékokért semmit sem ígérnek, a nyugdíjasoknak szülőtartást ítélnek?

 

- Ahol az emberi élet nem sokat ér, a kiszolgáltatott retteg és fél?

 

-  Ahol, ha dolgozni nem bírsz már, csak meghalni van jogod, mert az államtól már a segélyt se kapod?

 

Az emberek többsége szeretne becsülettel helytállni az életben. Sajnos, ebben a mai könyörtelen világban nem mindenkinek sikerül megkapaszkodnia, ha komoly nehézségek akadályozzák. Nincs már szinte olyan társadalmi csoport, akikbe bele ne rúgott volna a kormány. A legnagyobb rúgásokat elsőként a korhatár alatti rokkantak kapták. A rokkantsági nyugdíjuktól megfosztott aktív életkorú rokkantak pénzellátását felezték, harmadolták, negyedelték, sokukat munkára kötelezték.

 

Az elmúlt 4-5 évben - az új felülvizsgálati rendszerben - visszaminősített betegeket szélnek eresztették és fillérekért dolgoztatják súlyos betegen őket. Az érdekvédők hiába tették ezt az embertelenséget szóvá, eddig a társadalom tudomást sem akart venni ezeknek az embereknek a sorsáról. Elhitték a hamis kormánypropagandát, hogy ezek a súlyos betegek csalók, miközben csak áldozatok. 

 

Most kezdenek ébredezni az emberek és a szakszervezetek, hogy mi történik azokkal, akik a munkába, vagy a betegségeikbe rokkannak bele? Most látnak csak abba bele, hogy mi történik ezekkel a súlyos betegekkel valójában? Míg az egészséges ember, ha megbetegszik, azt táppénzre küldi az orvos, a rokkantakat meg munkába irányítják úgy, hogy súlyos betegen is dolgozzanak?

 

http://24.hu/fn/gazdasag/2016/09/16/meltanyos-korulmenyeket-surgetnek-a-megvaltozott-munkakepessegueknek/

 

Végre másoknak is feltűnt, hogy fillérekért dolgoztatják betegen őket?

 

http://mno.hu/belfold/ehberert-dolgoznak-az-intezetlakok-1362107

 

Akkor tudja meg majd mindenki azt, hogy micsoda embertelen lett hazánkban a rokkantak sorsa, ha bekövetkezik a rémálom, ahonnan már sokan csak a végállomásra utaznak, a temetőbe jutnak?

 

http://www.penzcentrum.hu/biztositas/jobb_ha_nem_kerulsz_be_a_rehabra_nem_biztos_hogy_elve_kijutsz.1051440.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hirlevel

 

Ennek a „keresztényi” kormánynak nem érdeke életben tartani a betegeket, vagy öregeket, naponta látható az intézkedéseikből. A széteső egészségügyi,- és szociális ellátórendszer jól példázza ezt, amit a rokkantakon próbált ki elsőként a kormány úgy, hogy a súlyos betegek már nem kapják meg a drága kezeléseket. Újabban már nem csak a rehabilitálhatóknak, hanem a rokkantaknak is kötelező elfogadni a munkát, ha arra kiközvetítik őket. A jogorvoslati utak ellehetetlenítésével nem is panaszkodhatnak a sorsuk ellen. A szülőtartási kötelezettséget rajtuk és a családjukon próbálták ki elsőként a 2012.január 1.-től hatályos alaptörvény szerint, a beteg szülőről a nagykorú gyermek köteles gondoskodni az állam helyett. Ennek csupán az a „szépséghibája”, hogy nem a családnak fizették be a rokkantak az átlag 35 éven át fizetett járulékokat, hanem a magyar államnak!

 

Amit a rokkantakon leteszteltek és társadalmi ellenállás nélkül végre is hajtottak, ugyanaz várhat a többi betegre és idős emberre. Nem véletlen riogatnak tesztprogramokkal naponta minket a sajtó-média hírekben, a szülőtartás rémképe valósággá válik majd az egyre elöregedő társadalmunkban és a nyugdíjasokat is hamarosan utoléri.

 

A 2018.évi választások után ez egészen biztos lehet, hiszen jelenleg 2,8 millió ember részesül valamilyen nyugdíjszerű ellátásban, közülük már kb. 2,3 millió jelenleg az öregségi nyugdíjasok száma. Ez a szám évente kb. 200 ezer fővel növekedni fog a Ratkó-nemzedék - megérdemelt - nyugdíjba vonulása miatt. A következő nyugdíjas nemzedékek szinte szó szerint halálra dolgozzák magukat majd a semmiért? Mert nekik már egyre kevesebb nyugdíj jut. Főleg akkor, ha a fiatalok jelentős százaléka külföldi életről álmodik már. 

 

 

„Magyarország, én csak az életem bízom rád”:

 

https://www.youtube.com/watch?v=VnVu4g04Km0

 

Gyönyörű szép ez a dal, gyönyörű szép a mi Magyarországunk, de vajon mi marad meg nekünk ebből a hazából, ha az országot irányítók a képviselői esküjükkel és a saját népükkel is szembemennek?